Conditii de participare

-Capacitatea columbodromului este de 800 de porumbei.

-Porumbeii trebuie sa detina inele cu anul 2019.

-Primirea porumbeilor se va face in perioada: 1 Martie-31Mai

-Porumbeii trebuie sa fie vaccinati impotriva paramixovirozei cu 15 zile inainte de aducerea in columbodrom si sa fie insotiti sau nu de pedigree si talon de proprietate , dar dupa marea FINALA castigatorii vor fi obligati sa prezinte pedigreele si taloanele in maxim de 5 zile . Proprietarii care nu vor  prezenta pedigreele si taloanele porumbeilor sositi din marea FINALA nu vor beneficia de licitatie on-line si vor intra in proprietatea columbodromului. 

-Taxa de participare este de 40 EUR/ porumbel si se poate participa cu minim 2 porumbei.

-ATENTIE  !!!

-Echipele sunt : 3+1 REZERVA 6+2 REZERVE

-Numarul de porumbei care pot fi adusi de un crescator este nelimitat.

-In cazul in care inainte de prima etapa  un crescator nu va avea niciunul din porumbeii inscrisi la columbodrom prezenti la start, acesta va beneficia de inscriere gratuita pentru acelasi numar de porumbei in urmatorul an.

-Organizatorii nu se fac responsabili in caz de accidente.

-Porumbeii clasati la etapa finala vor fi vanduti prin licitatie on-line .

-Porumbeii vanduti pe licitatie on-line se va calcula dupa cum urmeaza : 40% din suma obtinuta va merge la proprietar si 40% va ramane in posesia columbodromului si 20% achitarea taxelor de site de licitatii.

-Licitatia va incepe de la 50 EUR.

-Porumbeii nevanduti dupa inchiderea licitatiei pot fi cumparati de catre proprietari in termen de 7 zile cu suma de 22 EUR.

-Dupa acele 7 zile de la inchiderea licitatie nu vor fi cumparati de catre proprietari, acestia intra in proprietatea columbodromului.

-Clasamentul categoriei AS se va calcula prin formula TIMP IN AER  (insumand timpul obtinut de la fiecare etapa).

-In cazuri de forta majora (ex:epidemii,gripa aviara,vreme rea),organizatorii isi rezeva dreptul de a modifica programul de antrenamente si concursuri, inclusiv data si distanta de la care se va desfasura etapa finala.